Cocktail catering op locatie

Gepubliceerd door Jeroen op

cocktail catering op locatie

Wil jij een professionele barman inschakelen die cocktails op locatie kan maken? The Cocktail Agency verzorgt professionele cocktail catering op feesten, bruiloften, evenementen en andere partijen. Met een barman die cocktails op locatie maakt maak jij je feest of evenement nóg interessanter. Niet alleen kunnen je gasten spectaculaire en heerlijke cocktails bestellen, het ziet er ook nog eens spectaculair uit. Onze award winnende cocktail catering maakt van jouw feest of evenement een heus spektakel.

Cocktails op locatie laten maken door The Cocktail Agency

  • Ervaring: Wij beschikken over jarenlange horeca ervaring
  • Professioneel: Onze cocktail specialist heeft al diverse prijzen gewonnen voor zijn werk
  • Spectaculair: Wij serveren op maat gemaakte, bijzondere, zeldzame en bovenal heerlijke cocktails
  • Kwaliteit: hoge kwaliteit cocktail catering tegen scherpe prijzen

Voor allerlei soorten heerlijke cocktails

Cocktail catering op locatie is een absolute eye catcher voor je gasten. Het maakt van ieder feest of evenement een luxe en feestelijke gelegenheid. Daarnaast zorgt het voor vermaak. Je gasten kunnen allerlei soorten cocktails bestellen, van diverse varianten Gin Tonics tot alcoholvrije cocktails.

Een cocktail is een luxe drankje dat gemaakt is met minimaal drie ingrediënten. Hoewel het in principe een alcohol bevattende drank is, zijn er ook alcoholvrije cocktails. Bekende cocktails zijn de Mojito, Sex On The Beach, Long Island Icetea en Margarita. The Cocktail Agency serveert exclusieve en zeldzame cocktails.

Cocktails gemaakt door en internationaal erkend mixologist

Onze cocktail specialist is Dave Mulder. Hij is een internationaal erkende mixologist die al diverse prijzen op zijn naam heeft staan. Ook werkt hij regelmatig met horeca partijen samen om hen te adviseren. Dave beschikt over jarenlange ervaring in de horeca en verstaat zijn vak.

Meer weten? Get in touch!

Wil je meer weten over cocktail catering op locatie? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-28 86 83 09, of stuur een bericht via het contactformulier op de website.

Categorieën: Catering