Cocktails aan huis

Cocktail catering

Ben jij benieuwd naar een professionele cocktail catering? Een cocktail catering is geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en feestdagen. Het is een mobiele cocktailbar dat wordt verzorgd op jouw locatie. Veel mensen vinden het lekker om cocktails te drinken. Daarnaast ziet het er ook nog fancy uit. Het voorzien van een cocktailbar op locatie geeft je feest een leuke sfeer. Bartenders zijn gespecialiseerd in het maken van cocktails en ze geven een lach op het gezicht van je gasten. Op basis van het aantal gasten en het soort feest kan een bedrijf de inschatting maken hoeveel cocktails er geserveerd gaan worden. Cocktails kunnen met of zonder alcohol worden bereid.

Cocktail workshop aan huis

Naast een catering bestaat er ook nog een cocktail workshop aan huis. Een cocktail workshop bestaat uit een bepaald programma. Allereerst krijg je een korte uitleg van de bartender over de bereiding van de cocktail. Voor het bereiden van een verse cocktail heb je drank, verse sappen en fruit nodig. Een cocktail workshop aan huis duurt gemiddeld 2 uur. Het ligt er een beetje aan hoeveel personen deelnemen aan de workshop. Na een workshop heb je de basiskennis tot je beschikking voor het maken van een lekkere cocktail.

Cocktail pakket aan huis

Je kan ook een cocktail pakket aan huis bestellen. De pakketten worden door verschillende bedrijven aangeboden. Het is een goedkopere oplossing dan een cocktail catering laten langskomen. Het enige nadeel is, dat je zelf de cocktails moet klaarmaken. In een cocktail pakket zitten alle benodigdheden voor het maken van een lekkere cocktail. Het is een complete alcoholisch of niet alcoholisch cocktail pakket met alle ingredi├źnten die je nodig hebt. Er zit een shaker, jigger, strainer, barlepel en muddler (stamper) bij. Soms heb je keuze uit verschillende smaken. Het meest populaire drankje onder de cocktails is de pornstar martini.

Cocktail aan huis

Drink je liever je eigen cocktail aan huis? Er zijn heel veel verschillende recepten. Drink je een cocktail omdat het lekker is, of juist omdat je iets te vieren hebt? Een cocktail schenken in een mooi glas is het halve werk. Met je favoriete cocktail aan huis hoef je de deur niet meer uit en geniet je van je eigen drankje. Ben je fan van een pornstar martini, amaretto sour of een sex on the beach. Je kan online bestellen wat je zelf lekker vindt.