De avonturen van Oesterman en Oestermeisje

Gepubliceerd door Jeroen op

Iedere ervaren gastvrouw- of heer, maar ook liefhebbers van een feestje op niveau weet wat een Oesterman of Oestermeisje is. Nee, Oesterman is geen superheld! En Oestermeisje is niet zijn gemaskerde hulpje. Maar een Oesterman is wel een graag geziene verschijning op ieder feestje. Met een enthousiast verhaal over de oesters die hij je laat proeven ervaar je de smaak nog beter. Net als de Oesterman weet het Oestermeisje ontzettend veel over de oesters die zij deelt met jou en je gasten. Met een aanstekelijke passie vertellen de experts alles wat je wilt weten over de oesters die worden geserveerd. Hoe je de oester moet kraken, eten en wat je allemaal kunt toevoegen aan jouw oester om de ervaring nét iets anders te maken. Van Tabasco tot een glas champagne! 

 

De Oesterman oestertaint jouw gewaardeerde gast

Heeft jouw feest, evenement, beurs of personeelspartijtje een heuse oesterbar? Of heb je ervoor gezorgd dat Oestermannen en -meisjes rondlopen met verse oesters? Dan lijkt het er op dat jouw gasten een gegarandeerd gezellige avond tegemoet gaan. Met veel meer kennis dan een doorsnee ober of serveerster zorgen de Oestermensen voor aangenaam entertainment op niveau. Met een fikse dosis flair en passie worden oesterliefhebbers verwend. Zelfs de gasten die nooit eerder oesters aten worden omgetoverd tot oesterliefhebbers door het indrukwekkende kennisniveau van de Oestermensen en de kwaliteit van de oesters.

 

Steel de harten van jouw prospects met een Oestermeisje

Het Oestermeisje combineert haar aanzienlijke kennisniveau met charme en sociale vaardigheden. Op de evenementenbeurs in het Nederlandse zakenmilieu doet het Oestermeisje het dan ook erg goed. Een babbeltje, een hapje en een glaasje zorgen ervoor dat iedere zware werkdag verandert in een heerlijk uitje. Champagne en een oester? Vakkundig laat het Oestermeisje zien hoe je een oester eet en hoe je kunt spelen met smaak en ervaring. Zelfs de meest doorgewinterde genieter van oesters leeft op wanneer er een Oesterman of Oestermeisje rondloopt op een beurs, feestje of evenement. Wat is er nu leuker dan samen genieten van oesters met champagne?

 

Oesters eten als onvergetelijke ervaring

Feest vieren kan vanzelfsprekend op allerlei verschillende manieren. Wat maakt oesters eten als feestactiviteit nu zo speciaal? Het antwoord is heel simpel: De Oestermannen en Oestermeisjes zorgen ervoor dat het oesters eten niet gaat om het eten van de oester. De gehele ervaring draagt bij aan het genot. Een glaasje champagne, wat citroen, peper of tabasco en natuurlijk een informatieve en gezellige uitleg. Leer hoe je een oester eet en hoe je er nog meer van kunt genieten! Heb je er al zin in?

Categorieën: Tips