Ontdek het eten van thailand!

Gepubliceerd door Jeroen op

Ervaar vrijheid met reizen naar Thailand

Het is tegenwoordig helemaal hip om veel te reizen, en dan geldt eigenlijk wel: hoe verder hoe beter. Landen in het oosten van de wereld zijn dan ook in rap tempo populair geworden. Dat geldt zeker ook voor Thailand. Als er één land in die regio toegankelijk is voor ons Westerlingen, dan geldt dat zeker voor Thailand. Dus wat houdt u nog tegen om te gaan reizen naar Thailand?

Eten in Thailand

Als je reist voor eten, dan is deze reisgids voor fijnproevers in Bangkok iets voor jou. Bangkok is een van de meest opwindende steden ter wereld en een paradijs voor fijnproevers. Overal waar je kijkt als je door de stad loopt, word je verleid door iets heerlijks – of het nu een verse groene papajasalade is, een met kruiden gevulde kokosmelkcurry of rook die van een straatgrill komt.

Poh Pia Tod

Poh Pia Tod, of Thaise loempia’s, zijn de go-to-snack voor Thaise mensen. Knapperig, flinterdun gebak gebakken tot knapperige gouden perfectie en gevuld met geurige, verse groenten, Poh Pia Tod is het perfecte aperitief, voorgerecht, knabbeltje of hapje om op elk moment van de dag van te genieten.

Thaise keuken?

En als u er dan toch bent, dan wilt u natuurlijk ook profiteren van alle moois dat Thailand u te bieden heeft. Zodat u ook na thuiskomst nog lang heerlijk lang kunt nagenieten. Wellicht wilt u ook wel eens een echte Thaise massage ondergaan. Smaragd reizen kan u op alle facetten van uw reis van dienst zijn, zodat u echt de reis naar Thailand van uw leven zult maken.

Categorieën: Tips