Ieder half jaar een andere kaart in het restaurant Eerbeek

Gepubliceerd door Jeroen op

Restaurant Heideroos

Naar een gezellig restaurant Eerbeek voor jong en oud hoeft u niet verder meer te zoeken. De Heideroos in Eerbeek is gelegen in Landal Greenpark Coldenhove en heeft ieder half jaar een andere kaart. Hierdoor kunt u zich keer op keer aangenaam laten verassen en ook voor de kleine eters is er meer dan genoeg keuze. U dineert in een gastvrije en ongedwongen sfeer en bij goed weer geniet u op een heerlijk terras van een hapje en een drankje.

Een geslaagde familiedag Gelderland dankzij de kindvriendelijke omgeving

Wist u dat het restaurant op Landal Greenpark Coldenhove een zeer kindvriendelijke omgeving heeft? Zo vermaken de kids zich in de eigen speelkamer voordat de gerechten uit worden geserveerd. Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop en ook voor een familiedag Gelderland bent u hier van harte welkom. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van een feestje of een ander groepsarrangement.

Laat de catering Eerbeek verzorgen door Landal Greenpark Coldenhove

Het team van Landal Greenpark Coldenhove beschikt over een ruime ervaring op het gebied van het verzorgen van de catering Eerbeek. U bent altijd verzekerd van catering op maat en partytenten, meubilair, heaters, borden, bestek, drank en personeel kunnen voor u inbegrepen zijn. Geef uw wensen door tijdens het plaatsen van een bestelling. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een passend voorstel voor uw gezelschap verwachten.

Op welke dag van de week komt u langs op Landal Greenpark Coldenhove ?

Landal Greenpark Coldenhove is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 12.00 uur. Wilt u zeker zijn van een tafel voor uw gezelschap, dan is het verstandig om van tevoren een reservering te maken. Dit doet u eenvoudig door even te bellen naar het restaurant.

Categorie├źn: RestaurantsTipsVoeding