In de webshop van Heathen Mead kun je kwalitatief goede honing kopen

Gepubliceerd door Jeroen op

Honing-kopen

In de webshop van Heathen Mead kun je kwalitatief goede honing kopen

Honing is een zoete, dikke vloeistof die gemaakt wordt door honingbijen. Honing van hoge kwaliteit bevat veel belangrijke antioxidanten en kan hoest bij kinderen helpen onderdrukken. Deze antioxidanten omvatten organische zuren en fenolische verbindingen zoals flavonoïden. Behandelingen met honing worden al sinds het oude Egypte gebruikt om wonden en brandwonden te genezen en is vandaag de dag nog steeds gebruikelijk. Genoeg redenen dus om ook een potje voor jezelf in huis te halen. In de webshop van Heathen Mead kun je kwalitatief goede honing kopen voor een mooie prijs. Handig om voor jezelf te kopen of om cadeau te geven aan een dierbare.

De bloemenhoning is van de nectar van verschillende bloesems afkomstig

Wist je dat bloemenhoning van de nectar van verschillende bloesems afkomstig is? Niet alleen smaakt dit product goed, het ruikt ook nog eens heerlijk als je het potje openmaakt. Tijdens het productieproces is de honing uit de webshop van Heathen Mead koud geslingerd. Dit betekent dat alle goede eigenschappen en de pure, zoete smaak perfect intact zijn gebleven. En dat proef je direct zodra je een eerste lepeltje honing uit het potje neemt.

Bloemenhoning kopen voor verschillende toepassingen

Ga je bloemenhoning kopen in de webshop, dan kun je dit product gebruiken voor verschillende toepassingen. Veel mensen kiezen ervoor om dit als smaakmaker toe te voegen aan een kop thee, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden waar je het product voor kunt gebruiken. Zo kun je de lekkerste vleesgerechten braden met een beetje honing, zoals een stukje kip of eend, maar ook direct op brood of op een cracker is het product erg gewild. Ieder potje uit de webshop van Heathen Mead heeft een inhoud van 250 gram. Hoe ga jij de honing gebruiken?

Honing bestellen in verschillende smaken

Heathen Mead mag zich met trots specialist noemen in de verkoop van honing. Naast dat je de keuze hebt uit bloemenhoning, zijn er nog veel meer smaken waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan bosbessenhoning, fruithoning en klaverhoning. Ga je honing bestellen, overweeg dan zeker om meerdere smaken tegelijkertijd in huis te halen. Ieder product is zuiver en lang houdbaar. Merk je toch dat de honing na een tijdje gaat kristalliseren? Geen probleem! Plaats in dat geval het potje in een pannetje met water van max. 40°C. Hierdoor maak je de honing binnen de kortste keren weer vloeibaar en kun je deze weer makkelijk gebruiken.

Maak je bestelling compleet met koekjes en kaarsen

Honing is natuurlijk een heerlijke smaakmaker waar je de hele dag door van kunt genieten. Krijg je visite over de vloer of gun je jezelf graag een verwenmomentje? Bekijk dan ook eens het assortiment aan koekjes en maak sfeer in de avond met kaarsen uit het assortiment van Heathen Mead. Leuk weetje, zowel de koekjes als de kaarsen zijn ook gemaakt van honing! Lekker in de zomer, nog lekkerder om tijdens een gure dag in de herfst of in de winter van te genieten!

Vragen over de klaverhoning, bloemenhoning of een van de andere producten? Neem contact op!

Het bestellen van de klaverhoning en andere producten uit het assortiment van Heathen Mead gaat eenvoudig en snel. Heb je, voordat je een bestelling plaatst, vragen? Het team van Heathen Mead staat je graag te woord als je contact opneemt. Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met een van de medewerkers. Je bestelling kun je snel in huis verwachten en je rekent gemakkelijk af in de webshop.

Honing-kopen

Categorieën: TipsVoeding